Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Κλιματική Αλλαγή...Τι μπορούμε να κάνουμε; Το Ραδιοφωνικό μας Μήνυμα στο European School Radio!!

 

Ως σχολείο που συμμετέχει στο Δίκτυο Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO - AspNet, τη φετινή χρονιά 2020-2021 επεξεργαστήκαμε το θέμα της κλιματικής αλλαγής. Δημιουργήσαμε το ραδιοφωνικό μας μήνυμα για να ακούσουν όλοι τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στη μείωση των παραγόντων που δημιουργούν την κλιματική αλλαγή στη γη! 
Με το μήνυμα αυτό λάβαμε μέρος και στον διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021» του European School Radio  και διακριθήκαμε στα ραδιοφωνικά μηνύματα που κατατάσσονται βαθμολογικά στο πρώτο 25% της βαθμολογικής κατάταξης, στην 7η θέση!! 
Μπορείτε να ακούσετε το μήνυμά μας κάνονας κλικ στην αφίσσα μας παραπάνω ή στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του European School Radio  στον σύνδεσμο  http://contest.europeanschoolradio.eu/contestresults21/ . 
Το μηνυμά μας είναι σε τέσσερις γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα, Γερμανικά! 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για τη στήριξη και τη συνεργασία τους, καθώς οι συνθήκες που δημιουργήθηκε το ραδιοφωνικό μας μήνυμα ήταν τόσο δια ζώσης στο σχολείο μας όσο και διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου